Verzenden en Retourneren

 

Verzendkosten van mijn bestelling:

Verzenden binnen Nederland:

Brievenbuspakket € 2.99

Pakketpost €4,99

Gratis verzending v.a. € 70,-Pakketjes worden verstuurd als brievenbuspakket of pakketpost (past niet door de brievenbus) met track and trace nummer (Post.nl)
De pakketten passen niet door de brievenbus en zullen aan de deur aangeboden worden.
De Verzender heeft een afleverbewijs en kan traceren of het pakket dan nog wel onderweg of wel of niet is afgeleverd. Mocht de status bij het traceren op AFGELEVERD staan en het pakketje is niet ontvangen stelt Clocheart zichzelf niet aansprakelijk. Wel zal Clocheart contact voor u opnemen bij post.nl
Note: Wilt u uw pakket aangetekend verstuurd hebben of een andere verzendoptie wensen neemt u dan contact op via clocheart@hotmail.com. De tarieven verschillen per aangeboden dienst. 


Levertijd van mijn bestelde artikelen:

Artikelen die op voorraad staan in de shop worden na ontvangst van de betaling binnen 3 werkdagen verzonden. 
De bezorgtijd van de post heeft Clocheart niet in de hand,ruim 90% word na verzending de volgende dag afgeleverd. Ook de post kan een dag vertraging hebben.

Retourneren van mijn bestelling:

Valt u aankoop tegen dan kan deze binnen 7 dagen geretourneerd worden, mits ongedragen en onbeschadigd. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Als Clocheart de bestelling in goede orde en staat, met de juiste gegevens zoals naam, bankrekeningnummer enz. heeft ontvangen zal Clocheart uw aankoop bedrag terugboeken (minus de verzendkosten van de gekozen verzendwijze) Graag van tevoren even contact op nemen met Clocheart over het retoureneren van artikelen.Productcontrole voor verzending:

Artikelen worden voor verzending zo goed als mogelijk gecontroleerd. Mochten we onverhoopt toch iets over het hoofd gezien hebben, neem dan direct na ontvangst contact met ons op dmv een e-mail met bijgevoegde foto van het artikel. U kunt deze sturen naar clocheart@hotmail.com. We zullen deze zsm in behandeling nemen.

© 2019 - 2024 clocheart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel